Produktet
Trajnimet
Galeria
Perfaqesit
kontakti
HS_products

Girsan

uzkon
ung12

cz_usa

cz_usa
HS_products
Girsan
uzkon

Poligoni i Shenjëtarisë "KATANA"

Shooting Range "KATANA"

  

HS&XDM

XDM, cal. 9x19 mm, karikatori prej 19 fishekëve, madhësi prej 3.8", 4.5" dhe 5.25". Ngjyra: e zez komplet apo e zez me kafkë të bardhë.

HS Product

Girsan

Compact MC, cal. 9x19 mm, karikatori prej 15 fishekëve, madhësia standarde me gjatësi prej 200.5mm. Ngjyra: e zez komplet apo kornizë e zez me kafkë të bardhë, ose komplet e bardhë.

  

Girsan

Uzkon-Usa

Uzkon-USA, model: UNG-12, gjysëm-automatike, cal. 12 Ga, gjatësia 840 mm, kapaciteti magazinës 2 ose 5 fishek. Pesha e përgjithëshme 3.75 kg.

UZKON

CZ-USA

CZ-USA, model: CZ 557 carabine, cal. 30-06, me shulë, gjatësia e tytës 20.5 inch, kapaciteti magazinës 4 fishek, pesha e përgjithëshme 3.37 kg.

CZ-USA