index
Produktet
Trajnimet
Galeria
Perfaqesit
kontakti
Produktet

Poligoni i Shenjëtarisë "KATANA"

Shooting Range "KATANA"

disa nga Armët e gjata me dhe pa viaska

Prezentimi

CZ-USA Rigneck

12 Ga

Savage - Axis XP

Caliber .308 Win

.30-06 Sprg

CZ-USA 557 Carabine

Mbrapa

Savage - Axis XP

.30-06 Sprg

Oferta

UNG-12,

Gjysem-automatike,

25 fishekë 12 Ga,

1100.00 euro


  

thirr në:

044/111-070

049/933-644

044/505-302

Savage Trophy Hunter XP 111,

cal..30-06 Sprg


1770.00 euro

Patriot Night Train

cal. .308 Win

2000.00 euro